Sidor

lördag 6 februari 2016

Nya tag!


Ja just så! Nu har lilla hobbyföretaget fått sig ett slut och jag har startat upp en enskild firma. Vet inte riktigt hur det känns förutom att jag känner att det får bära eller brista. 
Vi säljer ju böcker och förlaget går runt, vad mer kan man begära? 
Kan det vara så att man är så upptagen att man inte hinner vara stressad? 
Med jobbet, plugget, förlaget och skrivandet är jag glad om jag har en timmes dö-tid per dag. Jag hinner inte känna efter helt enkelt. 
Men nu är det gjort och  nästan allt är klart! Bara några småsaker kvar att ordna. 
Har ett jättebra system för fakturering och bokföring som jag älskar och som är lättförståeligt. Hurra! 

Det verkar som att (vill inte lova) vi kommer att dyka upp på Scifi mässan i Göteborg 2-3 april med. :-) Stockholm har varit underbart roligt men Göteborg är ju lite närmare och vem vet... vi kanske tar en sväng upp till Stockholm  i december? 

I övrigt kommer vi att vara med på den stora bokmässan i Gbg i höst men har annars inget annat planerat. Ska kika runt lite och se vad vi kan hitta på. 
Som sagt så är det mycket möjligt att vi åker till Stockholm med. 

Och som ett brev på posten så har min knäppa hjärna jobbat fram en ny historia. Kom under gårdagen och jag kämpar verkligen emot. Jag har inte tid med något nytt. 
Mitt senaste manus måste redigeras ett antal gånger, jag håller på och testläser andras manus, fjärde delen i serien ska bli färdig och min urban fantasy väntar tålmodigt. 
Jag kan verkligen inte skriva på något annat just nu..... 
(sekunden senare öppnar man ett tomt word dokument....)

Men hur som helst så är jag riktigt sugen på att läsa och jag har ju en del böcker att gå igenom, recensionsexemplar och annat. Så förhoppningsvis dyker det upp lite recensioner på bloggen här snart. 

Ha nu en härlig lördag! 

Jag bäddar ner mig i soffan med en bok och ignorerar kliet i skrivarfingrarna. ;-) 

Kram